Tårtbotten

Sockerfri tårtbotten
4 st ägg
2 dl sötningsmedel
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver

Smörj och bröa en form som rymmer ca 2 liter. Dela äggen och vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt äggulorna och sötningsmedel växelvis under fortsatt vispning. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda i 175-200 grader i ca 25 minuter. Blöt gärna kakans kanter med lite vatten (eller sockerfri saft) när den svalnat, så blir kakan inte så torr. Skär kakan i tre delar.

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0