Seg Rabarberkaka♥

 
Ingridienser:
150 g smör
2 ägg
2,5 dl stevia
3 dl vetemjöl
två stora rabarber stångar
pärlsocker och kardemumma
 
  • Smält smöret och låt det svalna.
  • Vispa ägg och stevia vitt och pösigt.
  • Blanda äggvisp, smör och vetemjöl.
  • Häll smeten i en ugnsfast smord form eller en form med löstagbar kant.
  • Häll rabarber ovanpå allt och tryck ner dem lite. Strö över lite pärlsocker och mald kardemumma. Grädda i 175 grader i ca 40 minuter i nedre delen av ugnen. Känn med en sticka så den inte är för kladdig. Låt svalna något innan servering.
  • kan serveras med light glass eller vanilj visp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0